Vajaa tunti pienessä toimistossa aamupäivällä tuotti kaasusopimuksen siirron Vuokraemännältä meille. Perheenäiti yritti laittaa sopimuksen Perheenisän nimiin niin kuin sähkösopimuksen eilen, mutta se ei onnistunut, vaikka oli kaikki mahdolliset kopiot mukana. Niinpä Perheenäiti raapusti kahdeksan allekirjoitustaan erinäisiin papereihin, parhaassa tapauksessa kolme samaan paperiin, ja nyt Nasun talon kaasunsaanti pitäisi olla kunnossa.

Toimisto oli tosiaankin pieni ja väkeä jonotti tasaisena virtana, eikä ihme, kun toimisto on auki vain kahtena päivänä viikossa pari tuntia kerrallaan - me taisimme viedä lähes puolet tämän päivän aukioloajasta! Ovella seisoi "pulmanratkaisija", joka kysyi mitä asiaa ja hoiti helpot asiat, muut pääsivät jonottamaan pääsyä pikkuisen pöydän takana istuvan herran luokse. Perheenäiti jäi miettimään kuinka kauan asian hoitoon olisi kulunut, jos käytössä olisi ollut tietokone. Sopimuksen siirron olisi silloin voinut ehkä hoitaa peräti Internetin kauttakin...

Nyt on enää vesisopimus tekemistä vailla. Katsotaan miten se saadaan hoitumaan ensi viikolla, kun Vuokraemäntä on jo muuttanut kauas pois ja Perheenisäkin on työmatkalla koko viikon. Yksin ummikko Perheenäiti ei kyllä selviä ja ajoreittikin kaupungintalolle on vähän hatarassa muistissa.

Myöhemmin tänään saamme Nasun talon avaimet ja sitten vain odotamme viestiä muuttofirmalta milloin saamme tavarat varastosta ja pääsemme muuttamaan.

***

We spent little less than an hour in the morning in an office and as a result managed to transfer gas contract to our name. Mummy tried to put it on Daddy's name like the electricity contract yesterday but it could not be done even with all possible necessary copies. So Mummy ended up signing her name eight times on different forms and now the gas supply should be uninterrupted to Piglet's house.

Now only the water contract needs to be done. We'll see how we manage it next week as Landlady has already moved far away and Daddy is on business trip the whole week. As Mummy doesn't speak many words of Italian she can't manage by herself and even the route to the town hall is not that clear in her head.

Later today we get the keys to the house and after that we are only waiting to hear from the removal company when we can get our furniture and move in.