(English version fill follow...)

Eilen perjantaina oli Pojan koulun kevätjuhlallisuuksien ensimmäinen tapahtuma. Kokoontuminen koululle oli illalla klo 19.30. Viikolla koulun ovessa oli ollut lappu eilisestä juhlasta, mutta Perheenäiti ei ollut ihan kaikkea siitä ymmärtänyt emmekä siten olleet varustautuneet naamiaisasuin. Jos sää olisi ollut hyvä, opettajat, lapset ja vanhemmat olisivat kulkeneet karnevaalikulkueena kylän läpi, mutta koska sade uhkaili eilen illallakin, kulkue jäi väliin. Kulkuetta varten oli tehty tämän vuoden teemaan kuuluva suuri maapallo. Nyt se ei päässyt kierrokselle kylälle, mutta sitä ihailtiin koulun pihalla. Pallo pyöri ja lavalla olevista kaiuttimista soitettiin musiikkia, lujaa tietysti.

Hetkisen kuluttua kaikki siirtyivät sisälle leikki/ruokasaliin ja ohjelmassa oli lisää kovaäänistä musiikkia ja joitakin leikkejä lapsille ja vanhemmille. Koulun kovaääninen johtajatar kailotti mikrofoniin musiikin mekkalan yli. Ohjelman jälkeen tarjoiltiin käytävän "baarissa" mehuaperitiivit ja lopuksi oli buffet-ruokailu ruokasalissa. Tarjolla oli kuohuviiniä, riisisalaattia, pieniä suolaisia paloja, hedelmiä ja mansikkakakkua. Kymmenen aikaan lähdimme kotiin ja Poika olikin aivan uuvuksissa.

Juhlallisuudet jatkuvat huomenna sunnuntaina. Aamulla klo 9.30 on kylän kirkossa messu, jossa lapset esiintyvät ja klo 15 kylän juhlasalissa varsinainen kevätjuhlaesitys. Poika ilmeisesti pomppii kenguruna.

Pressun alta kuoriutuu...
1602894.jpg
Under the covers there is ...

... pyörivä maapallo kovaäänisen musiikin kera.
1602899.jpg
... a turning clobe with loud music.

Poika ja kaveri tanssivat musiikin tahtiin.
1603008.jpg
Little Boy and his friend dancing along the music.

Karnevaaliasuinen johtajatar mikrofonin kanssa.
1602902.jpg
The head teacher in her carnival costume talking in the microphone.