Vesirokko alkaa vähitellen olla paremmalla puolella viikonlopun jälkeen. Aluksi näytti siltä, että rokko menee suhteellisen vähällä oli, mutta sunnuntaina iski kova kuume eikä se tahtonut talttua edes lääkkeellä. Kun Poika lopulta nukahti sunnuntai-iltana, unta riittikin seuraavat 12 tuntia ja maanantaiaamuna vuoteesta nousi iloinen ja reipas Poika. Kylpyynkin Poika halusi ja vesi varmasti tuntuikin hyvältä kutisevissa näppylöissä ja ruvissa. Toivottavasti rokko olisi nyt lopultakin voitettu, vaikka lämpö vielä eilen illalla nousikin jonkin verran.

Eilen ja tänään pienellä potilaalla on jo ollut voimia puuhata omia leikkejäkin, mutta onneksi meillä on ollut tallennettuna paljon suomalaisia lastenohjelmia ja Nintendo Wii -telkkupelikin on ollut kovassa käytössä sairaspäivinä. Sohvalla pötkötellen Poika on pelannut Perheenisän kanssa "Mario-partiota" (Mario Party) ja Perheenäidin kanssa on tehty Arturo-koiran seikkailuja (Dogz). Ja BBC:n lastenohjelmakanava on pelastanut monta tylsää hetkeä.

1573195.jpg

After the weekend the chickenpox seems be on the mend. At first it looked like it wasn't getting too bad but on Sunday fever went up really high and wouldn't come down with the medicine. When Little Boy finally fell asleep on Sunday evening he slept good 12 hours and on Monday morning he got up feeling happy and so much better. He even wanted to take a bath and the luke warm water probably felt good on those itching spots. Hopefully the chickenpox is now going away even though the temperature went up yesterday evening a little.

Yesterday and today Little Boy has had strenght to play a little his own games but luckily we have had a big supply of Finnish childrens programs and Nintendo Wii TV-game has also been on heavy use. Little Boy has been lying of the couch and played Mario Party with Daddy and with Mummy followed the adventures of Arturo the Dog (Dogz). And CBeebies childrens channel has saved many dull moments.