Torstai
Sydämellinen kiitos Ratónille ja Sennielle, jotka ilahduttivat tällaisella tunnustuksella:

Siihen liittyy tehtävänä kertoa seitsemän asiaa itsestä/meistä. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi.

1. Lähdimme Perheenisän kanssa "viime vuosituhannen puolella" keväällä 1999 Brysseliin vuodeksi, ehkä kahdeksi. Nyt reilun 11 vuoden jälkeen olemme edelleen samalla reissulla, jo kolmannessa maassa.

2. Meillä on edelleen olemassa sama auto, joka kiilsi uutuuttaan, kun lähdimme maailmalle. Nyt se viettää eläkepäiviä Suomessa ja odottaa meitä lomille.

3. Brysselissä asuessamme matkailimme paljon, kiersimme autolla lähimaita (Ranska, Saksa, Hollanti) ja lentäen kävimme ainakin Etelä-Afrikassa, Maltalla, Madeiralla, Skotlannissa ja Italiassa.

4. Poika teki ensimmäisen ulkomaanmatkansa 5 kk vanhana Hollannista Suomeen Itsenäisyyspäivän viettoon. Sen jälkeen olemme jo seonneet laskuissa kuinka monta kertaa Poika on lentokoneessa ollut. Olemme myös matkanneet jokusen kerran rahtilaivakyydillä pohjoisesta Saksasta Suomeen ja takaisin.

5. Poika syntyi Hollannissa Perheenisän syntymäpäivänä. Minulla oli sinä päivänä aikomus leipoa aitoa suomalaista pullaa Perheenisän synttärin kunniaksi, mutta se vaihtui aika vaatimattomaksi aamiaiseksi sairaalassa, kun Poika ilmoitti tulostaan tasan viikko ennen "eräpäivää".

6. Poika on mitä ilmeisimmin lahjakas matematiikassa eikä ole perinyt tuota taitoa Perheenäidiltä, joka nykyisin tarvitsee jo taskulaskinta avuksi, kun Poika ryhtyy laskemaan asioita päässään.

7. Poika osaa jo sujuvasti kahta kieltä, suomea ja italiaa, ja aloittaa ensi viikolla koulutiensä kolmannella kielellä eli englanniksi.

Nyt pitäisi vielä ojentaa tunnustus seitsemälle bloggaajalle, mutta enhän minä voi, teitä on niin paljon enemmän kuin tuo seitsemän! Jos pitäisi valita, niin ihan ensiksi palautan tietysti takaisin Sennielle ja Ratónille, ja sitten tietysti Sainalle (Sennien siskolle), Karkille, MaaMaalle, Hannille, Punatulkulle, Liskonaiselle, Stanstalle, Susikselle ja.... Ei tässä tila riitä. Kaikille teille, joiden blogeissa käyn enemmän tai vähemmän säännöllisesti jättämässä kommentteja.